En İyi Ücretsiz E-Ticaret Eğitimleri

E-ticaret günden güne hızlı bir şekilde büyümekte olan bir sektör. Büyümenin farkında olan bir çok insan da bu alanda yerini almakta. Siz de e-ticaret ile ilgilenmek ya da kendinizi geliştirmek istiyorsanız paylaşacağımız ücretsiz e-ticaret eğitimi linkleri ile kendinizi bu konuda eğitmelisiniz. E-ticaret eğitimleri ile iş hayatınızda anlamlı ve doğru adımlar atabilirsiniz. Bu sayede e-ticaret kariyerinizde hızlı bir şekilde yükselme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu yazımızda sizin için çok faydalı olabilecek, ücretsiz e-ticaret eğitimlerini derledik.

Ayrıca e-ticaret sektörünün ne kadar büyüdüğünü merak ediyorsanız, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan veriler ile sizin için hazırladığımız 2020 Türkiye E-Ticaret Verileri başlıklı yazımıza tıklayarak ulaşabilirsiniz.

E-Ticaret Bilgi Platformu (ETBİS) E-Ticaret Akademisi

ETBİS’in hazırlamış olduğu bu eğitim e-ticaret ile ilgili hiç bir bilginiz yok ise veya kısıtlı bilgiye sahipseniz, sizin için iyi bir başlangıç olacaktır.  Eğitim serisi, kısa videolardan ve eğitim dokümanlarından oluşmaktadır. Bu eğitimler hem konu ile ilgili fikir sahibi olmanızı sağlayacak hem de devam eden eğitimlerde konuları daha rahat anlamanıza yardımcı olacaktır. Burada alacağınız eğitim sonucunda, e-ticaret hakkında bilmeniz gereken temel şeyleri öğrenmiş olacaksınız.

E-Ticaret Akademisi üst konu başlıkları;

1. E-Ticarete Giriş
2. E-Ticaret Sitesinin Kurulumu
3. Tedarikçi Yönetimi
4. Dijital Pazarlama ve Satış
5. Müşteri Hizmetleri Yönetimi
6. Pazaryerlerinde Satış
7. E-İhracatta Temel Bilgiler
8. Başarı Hikayeleri

ETBİS e-ticaret eğitimlerine ulaşmak için tıklayın.

T.C. Ticaret Bakanlığı Sanal Ticaret Akademisi

Sanal Ticaret Akademi ürettiği interaktif videolar ile internetin aslında ne kadar güçlü bir iletişim aracı olduğunu ortaya koymuş. Ürettikleri kısa hikayeler müşteri ilişkileri, sosyal medya kullanımı, e-ticaret gibi konuları çok sade bir dille anlatmalarını sağlamakta.

Sanal Ticaret Akademisinden eğitimlerine dair sertifika alma hakkına da sahipsiniz. E-Devlet ile giriş yaptıktan sonra interaktif videonun altındaki eğitimlerden ilgi alanınıza giren bir eğitimi seçip, eğitime başlayabilirsiniz. Eğitimi bitirdikten sonra sınavına girip sertifika hakkını elde edebilirsiniz.

Bu eğitim programında e-ticaret, girişimcilik, iç ticaret, dış ticaret vb. birçok konu hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. bu bilgiler ışığında e ticaret kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz.

Sanal Ticaret Akademisi’ne ulaşmak için buraya tıklayın.

Google Dijital Atölye

Google Dijital Atölye, verimli kurslar içeren ve dijital dünyada kendinizi geliştirmenizi sağlayacak bir arşive sahiptir. İşlerinizi geliştirmek, bir kariyer sahibi olmak, dijital dünya hakkında fikir sahibi olmak, e-ticaret hakkında bilgilenmek için bu eğitimlerden yararlanabilirsiniz. Eğer eğitimlerin içinden sertifikasyon içerenleri tamamlarsanız bu sertifikaları özgeçmişinize ekleyebilirsiniz.

Dijital Atölye’de google’ın hazırladığı kursların yanı sıra FutureLearn, Goodwill, OpenClassrooms ve Skillshop’un hazırladığı ücretsiz kursları da bulabilirsiniz. Bu kurslar arasından sizin için seçtiklerimiz;

1. Dijital Pazarlamanın Temelleri (sertifikasyon içerir.)
2. Online bir işletmeniz olsun
3. Müşterileriniz sizi internette bulabildiğinden emin olun
4. Bir işletmeyi online reklemla tanıtın
5. Bir işletmeyi içerikle tanıtın

Google Dijital Atölye e-ticaret hayatınızda ve kariyerinizde kafanıza takılan veya aklınıza gelmeyen sorulara cevap bulabileceğiniz bir alan. Bu sayede hem ufkunuz açılacak hem de aklınıza takılan konularda nasıl bir aksiyon almanız gerektiğine karar vermeniz kolaylaşacak.

Google Dijital Atölye’ye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Teknoloji Dönüşüm Eğitim Vakfı

TEKDEV 2017 yılında temelleri atılmış, bireylerin ve şirketlerin ücretsiz bir şekilde eğitimlere ulaşmasını ve günümüze ayak uydurmasını sağlamayı amaçlayan bir vakıftır. 2020 yılında tescil edilmiştir.

TEKDEV platformunda eğitimler tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Online sınıf ortamında gerçekleşen eğitimlere Türkiye’nin her yerinden bireyler katıla bilmektedir. Ayrıca TEKDEV’de eleman arayan işletmelerin ve iş arayan bireylerin birbirlerini bulabilecekleri bir yapı da vardır.

Eğitim programına katılmak için TEKDEV’e üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra menünün içerisinde yer alan online eğitimler bölümüne giriş yapmalısınız. Burada ileri tarihlerde katılabileceğiniz eğitimleri görebilirsiniz. Bu eğitimlerden ilgi alanınıza göre olan birini seçip başvurmanız gerekmektedir.

Teknoloji Dönüşüm Eğitim Vakfı’na gitmek için tıklamanız yeterlidir.

Vodafone Dijital KOBİ Eğitimi Platformu

Vodafone Business’ın hazırladığı bu eğitim platformu, KOBİ’leri Dijital dünyaya hazırlamak için hayata geçirilmiş bir projedir. Bu platformun sahip olduğu konular içinde e-ticaret, e-ihracat, büyüme yöntemleri ve dijital pazarlama gibi önemli konulara değinilmiştir.

Eğitimlere katılmak için bir üyeliğe sahip olmanız gerekmemektedir. Dileyen herkes bu platform içindeki eğitim videolarına ulaşabilir.

Platforumun sahip olduğu E-Ticaret Eğitimlerinin altında; yeni ekonomi ve e-ticaret, e-ticaret yapmanın avantajları, e-ticaret yapmanın dezavantajları gibi önemli başlıkların eğitimleri yer almaktadır.

Vodafone Dijital KOBİ Eğitimi Platformu’na ulaşmak için tıklamanız yeterlidir.

E-ticaret eğitimlerini listelediğimiz ve bahsettiğimiz blog yazımızın sonuna geldik. Umarım eğitimler e-ticaret hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırır. E-ticaret birçok alanda bilgi ve deneyim gerektiren kapsamlı bir süreçtir. Bu süreç içinde dikkatinizi dağıtabilecek birçok sorunla karşılaşma olasılığınız var. inVitrin bu yüklerin bir çoğunu sizin için ortadan kaldırır ve size yaratıcı üretimleriniz ve ticari stratejileriniz ile ilgilenebileceğiniz bir alan yaratır. Şirket kurmanız gerekmeyen, ücretsiz e-ticaret altyapısı inVitrin için tıklayınız.


Ücretsiz E-Ticaret Sitenizi Şimdi Açın!

Şirket sahibi olmasanız bile, e-ticaret sitenizi dakikalar içinde açıp hemen satış yapmaya başlayın.