Yepyeni bir online satış tecrübesi: inVitrin

Eğer ürün veya hizmetlerinizi internette satmaya başlamayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz demektir. inVitrin, online mağazanızı sadece birkaç dakika içinde tamamen ücretsiz olarak açıp satışa başlayabileceğiniz yeni nesil bir e-ticaret altyapısıdır.

Öncelikle kendimizi tanıtmamıza izin verin. inVitrin ismi, sosyal medya dilinde fenomen kelimesinin İngilizce karşılığı olan influencer ve vitrin kelimelerinin birleşmesi ile oluştu. Amacımız bireysel üreticilerin ve küçük işletmelerin online satış sitelerini herhangi bir giriş maliyetine katlanmadan kurmaları ve teknik detaylarla vakit kaybetmeden sadece en iyi oldukları konuya yani üretmeye odaklanmalarını sağlamaktır.

inVitrin’in arkasında 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin en büyük markaları için web ve mobil tabanlı yazılımlar üreten bir ekip var ve şu an durmaksızın çalışıp ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikleri ve fazlasını barındıran bir altyapı hazırlıyoruz.

Eğer online satış yapmaya başlamak ama uzmanı olmadığınız konularda zaman ve para harcamak istemiyorsanız inVitrin sizin için. Online mağazanızı dakikalar içinde kurarken ödeme entegrasyonu, sıkıcı evraklar, uzaydan gelmiş gibi görünen kodlar ve diğer onlarca gereksiz detay ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yapmanız gereken tek şey mağaza detaylarınızı girip ürünlerinizi listelemek ve satışa başlamaktır. Diğer tüm detaylar inVitrin tarafından çoktan halledilmiştir bile.

“Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.” değil mi? Online mağazanızı hemen açın ve kendiniz görün.

Şu an okuduğunuz yazı ise inVitrin Blog’un ilk yazısı. Burada sizlerle farklı satış kanallarını nasıl daha etkin kullanabileceğiniz ve markanızı nasıl daha geniş kitlelere tanıtabileceğiniz hakkında değerli bilgiler paylaşacağız. Sadece blog yazıları değil, videolar ve indirip daha sonra okuyabileceğiniz ücretsiz e-kitaplar da burada olacak.

Lafı fazla uzatmadan, en kısa zamanda diğer yazılarımızda görüşmek üzere…


Ücretsiz E-Ticaret Sitenizi Şimdi Açın!

Şirket sahibi olmasanız bile, e-ticaret sitenizi dakikalar içinde açıp hemen satış yapmaya başlayın.


İlginizi çekebilecek diğer yazılar